+31 (0) 172 26 30 94 info@alterlaw.nl

Contracten

U bent bezig met een goede deal en u wilt de deal zo goed en correct mogelijk op papier zetten. U ziet dat het contract verwijst naar een set algemene voorwaarden die ingewikkeld is opgesteld. In andere gevallen is er weer een verwijzing naar internationale verdragen of andere regels. Het geheel kan zo ingewikkeld zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Overeenkomsten kunnen verschillende doelen hebben en zijn in alle soorten en maten. Middels overeenkomsten kunnen de partijen ervoor kiezen om:

U focust u op uw deal en de (commercieel-)praktische afhandeling ervan. Wij nemen uw juridische zorgen uit handen en kunnen het volgende voor u betekenen:

 

  • Overeenkomst opstellen of beoordelen;
  • Algemene voorwaarden opstellen of beoordelen;
  • Onderhandelingen bijwonen.

Door onze ervaring met verschillende soorten overeenkomsten en onze achtergrond in het bedrijfsleven, kunnen wij tevens met u meedenken over verschillende aspecten van de overeenkomst.

Wij wijzen u graag op uw positie, de mogelijkheden en de risico’s. Ook denken wij proactief met u mee en kunnen wij op verzoek met suggesties komen om de overeenkomst zodanig aan te passen dat uw juridische positie als contractspartij sterk is.

Contractueel geschil
Contractspartijen kunnen soms om uiteenlopende redenen het met elkaar oneens zijn/worden. Vaak gaat het om de vraag wie wat moet presteren en of de prestatie voldoet aan wat de partijen in het contract zijn overeengekomen. Ook in dat geval staan wij u graag te woord om te beoordelen wat wij voor u kunnen betekenen. Ons doel is om dergelijke geschillen buitengerechtelijk op te lossen. Zit er een buitengerechtelijke oplossing niet in, dan procederen wij graag voor u.

Zo gaan wij te werk
Zodra u ons benadert met uw verzoek, vindt er een intakegesprek plaats. Dit gesprek is kosteloos. Tijdens dit gesprek beoordelen wij uw verzoek en kijken wij hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Na het gesprek sturen wij u onze plan van aanpak en een offerte. Zo weet u direct waar u aan toe bent.