+31 (0) 172 26 30 94 info@alterlaw.nl

Letselschade 

Heeft u letselschade opgelopen op werk, in het verkeer door toedoen van een ander of door een medische fout?

Onze juristen kunnen u vanaf het begin van het traject kosteloos begeleiden en bijstaan, zodat u zich zo veel mogelijk kunt richten op uw herstel.

Van belang is dat u met behulp van een kundige jurist een dossier opbouwt waarin uw schade zo goed mogelijk wordt uiteengezet en bijgehouden. Hiermee voorkomt u dat er in een later stadium discussie ontstaat over de vraag of uw klachten het gevolg zijn van het ongeval.

Onze aanpak

Onze aanpak is persoonlijk en gericht op een zo goed mogelijke afwikkeling van uw zaak tegen de aansprakelijke partij of haar verzekeraar. Met persoonlijke aandacht en aanpak bedoelen wij dat u altijd direct in contact bent met uw jurist(e) zonder dagenlang hoeven te wachten dat u teruggebeld wordt. Verder geven onze cliënten aan dat onze aanpak persoonlijk is omdat wij bij mensen thuiskomen voor een intakegesprek en onze juristen een groot empathisch vermogen hebben. Is het nodig dat wij weer gedurende het traject weer bij u langs moeten komen? Dan doen wij dit uiteraard graag.

Aansprakelijkheid

Is de aansprakelijkheid erkend door de wederpartij? Dan kunnen wij onze diensten kosteloos aan u aanbieden. Wij houden namens u de wederpartij namelijk ook aansprakelijk voor de buitengerechtelijke kosten. Buitengerechtelijke kosten zijn kosten van onze diensten aan u en hiervan sturen wij een nota naar de wederpartij. Hierdoor hoeft u geen juridische kosten te maken en dus niets in te leveren van uw schadevergoeding.

Minnelijke regeling

In veel gevallen kunnen wij voor onze cliënten een minnelijke regeling treffen met de wederpartij. Een minnelijke regeling houdt in dat u en de wederpartij een schikking treffen zodat een gang naar de rechter niet nodig is. Bent u het echter niet eens over de hoogte van de vergoeding of erkent de wederpartij geen aansprakelijkheid? Dan bespreken wij graag met u uw kansen voor een rechtszaak. Ook in dat proces kunnen wij u begeleiden, zodat u er zeker van kunt zijn dat u begeleid wordt door iemand die de details van uw zaak kent.

Contactpersoon

Wij zien vaak dat mensen zelf in contact zijn met bijvoorbeeld de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij om schadevergoeding te krijgen. Vaak lopen zij vast of vinden zij dat de verzekeringsmaatschappij een onredelijke houding heeft. Ook in dat geval nemen wij de behandeling van u zaak over. Indien de aansprakelijkheid erkend is, kunnen wij onze diensten ook dan geheel kosteloos aan u aanbieden.