+31 (0) 6 522 30 387 info@alterlaw.nl

Onze expertises

 

Claims

Onze claims-specialisten hebben aantoonbare ervaring met verschillende soorten en zeer complexe claims. De specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd op hun kennis, ervaring en doorzettingsvermogen: ze gaan net zolang door tot zij hun doel bereikt hebben. Uw doel. Ons doel.

Wij kunnen u met de volgende claims bijstaan:

Incasso

Diensten leveren of producten verkopen en niet betaald krijgen. U zit er niet op te wachten, toch komt het helaas regelmatig voor. Wij gaan direct voor u aan de slag. We kunnen het volgende voor u doen:

  • Aanmanen;
  • Betalingsregeling treffen;
  • In sommige gevallen de debiteur bezoeken;
  • Dagvaarden;
  • Beslag leggen;

De aanpak wordt met u besproken. Na uw goedkeuring, gaan we direct aan de slag. Wij zijn van de praktische aanpak. Het openstaande bedrag moet immers geïnd worden.

Contracten

U bent bezig met een goede deal en wilt de deal zo goed en correct mogelijk op papier zetten. U ziet dat het contract verwijst naar een set algemene voorwaarden die ingewikkeld is opgesteld of weer verwijst naar internationale verdragen of andere regels.

U focust u op uw deal en de commercieel-praktische afhandeling ervan. Wij nemen uw juridische zorgen van u over en kunnen het volgende voor u betekenen:

  • Contract opstellen of beoordelen;
  • Algemene voorwaarden opstellen of beoordelen;
  • Onderhandelingen bijwonen

Conflict over een bestaand contract? Dan staan wij uiteraard ook paraat.

Letselschade

Heeft u letselschade opgelopen op werk, in het verkeer door toedoen van een ander of door een medische fout?

Van belang is dat u met behulp van een kundige jurist een dossier opbouwt waarin uw schade zo goed mogelijk wordt uiteengezet en bijgehouden. Hiermee voorkomt u dat er in een later stadium discussie ontstaat over de vraag of uw klachten het gevolg zijn van het ongeval.

Neem direct contact met ons op. Onze juristen kunnen u vanaf het begin van het traject kosteloos begeleiden en bijstaan, zodat u zich zo veel mogelijk kunt richten op uw herstel.

Neem contact met ons op over uw zaak

3 + 4 =