+31 (0) 172 26 30 94 info@alterlaw.nl

Onze expertises

 

Claims

Onze claims-specialisten hebben aantoonbare ervaring met verschillende soorten en zeer complexe claims. De specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd op hun kennis, ervaring en doorzettingsvermogen: ze gaan net zolang door tot zij hun doel bereikt hebben. Uw doel. Ons doel.

Wij kunnen u met de volgende claims bijstaan:

Incasso

Diensten leveren of producten verkopen en niet betaald krijgen. U zit er niet op te wachten, toch komt het helaas regelmatig voor. Wij gaan direct voor u aan de slag. We kunnen het volgende voor u doen:

  • Aanmanen;
  • Betalingsregeling treffen;
  • In sommige gevallen de debiteur bezoeken;
  • Dagvaarden;
  • Beslag leggen;

De aanpak wordt met u besproken. Na uw goedkeuring, gaan we direct aan de slag. Wij zijn van de praktische aanpak. Het openstaande bedrag moet immers geïnd worden.

Contracten

U bent bezig met een goede deal en wilt de deal zo goed en correct mogelijk op papier zetten. U ziet dat het contract verwijst naar een set algemene voorwaarden die ingewikkeld is opgesteld of weer verwijst naar internationale verdragen of andere regels.

U focust u op uw deal en de commercieel-praktische afhandeling ervan. Wij nemen uw juridische zorgen van u over en kunnen het volgende voor u betekenen:

  • Contract opstellen of beoordelen;
  • Algemene voorwaarden opstellen of beoordelen;
  • Onderhandelingen bijwonen

Conflict over een bestaand contract? Dan staan wij uiteraard ook paraat.

Letselschade

Heeft u letselschade opgelopen op werk, in het verkeer door toedoen van een ander of door een medische fout?

Van belang is dat u met behulp van een kundige jurist een dossier opbouwt waarin uw schade zo goed mogelijk wordt uiteengezet en bijgehouden. Hiermee voorkomt u dat er in een later stadium discussie ontstaat over de vraag of uw klachten het gevolg zijn van het ongeval.

Neem direct contact met ons op. Onze juristen kunnen u vanaf het begin van het traject kosteloos begeleiden en bijstaan, zodat u zich zo veel mogelijk kunt richten op uw herstel.

Vastgoed en huur

De juristen bij Alterlaw zijn gespecialiseerd op het gebied van vastgoedrecht en huurrecht. Wij staan partijen bij in geval van een geschil en bij het opstellen en nakijken van een huurovereenkomst en een koopovereenkomst. Ook adviseren wij regelmatig huurders, verhuurders, kopers en verkopers van vastgoed.