+31 (0) 172 26 30 94 info@alterlaw.nl

Over ons

Alterlaw heeft zich gespecialiseerd in enkele aspecten van het recht: wij doen waar we goed in zijn. Dit doen we met een praktische instelling en een vakkundige begeleiding.

Nurlan Agayev

Nurlan is jarenlang als bedrijfsjurist werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Door zijn ervaring in het bedrijfsleven kan hij in een vroeg stadium al met de ondernemer meedenken over de te nemen stappen. Verder onderscheidt hij zich door zijn praktische instelling en probeert hij praktische en juridisch houdbare oplossingen te vinden voor gecompliceerde zaken. Nurlan houdt niet van vage en voor verschillende interpretaties vatbare adviezen. Bij hem weet je waar je aan toe bent. In geschillen tussen partijen bijt hij zich vast en laat hij niet los tot er een oplossing is waar cliënt genoegdoening uit haalt.

In het bedrijfsleven waren de belangrijkste verantwoordelijkheden van Nurlan claims, risicomanagement, juridisch advies, contracten en vorderingen (incasso). Hij richtte in 2018 Alterlaw op om particulieren en ondernemingen bij te staan met hun juridische vraagstukken. Tot zijn cliënten behoren MKB-bedrijven, startups en particulieren die letselschade hebben opgelopen door toedoen van een ander en particulieren die middels een vaststellingsovereenkomst afscheid nemen van hun werkgever. Verder weten de ondernemers in de maritieme en logistieke branche Nurlan te vinden in geval zij met juridische vraagstukken zitten.

Tessa Spee

Ik heb een passie voor het bijstaan van mensen in juridische aangelegenheden. Mijn expertise en voorliefde liggen met name binnen het strafrecht, alsmede het contracten- en aansprakelijkheidsrecht. Binnen deze rechtsgebieden heb ik het gevoel dat ik echt wat voor mensen kan betekenen en dat het gewaardeerd wordt wat je voor een ander doet.

Ik beschik over universitaire kennis waardoor ik geschikt ben om mensen bij te staan in juridische zaken. Ik vind het waardevol om te zien hoe mijn werk een positieve impact kan hebben op het leven van anderen, en ik zet me dan ook met volle toewijding in om het beste resultaat te behalen voor mijn cliënten.

Joshua de Boer

Aangenaam om kennis met je te maken! Ik ben Joshua de Boer en ik help mensen dagelijks met vragen over arbeidsrecht en nog veel meer. Na tien jaar werkervaring als Jurist heb ik alles gezien. Ervaring met alle vragen over het arbeidsrecht en alle lagen van de Nederlandse bevolking. Ik vertaal complexe juridische zaken voor jou naar heldere taal. Ik hou het praktisch en zorg voor oplossingen op maat. 

Werkwijze

Achter ieder juridisch probleem schuilen mensen. De wet kijkt niet naar mensen, maar ik wel! Het is de mens die de oplossing wil en accepteert. Daarom wil ik jouw verhaal weten voordat ik aan de slag ga. Ik wil jou begrijpen zodat ik jou de oplossing kan geven waar je recht op hebt! Naast mijn juridische specialisaties spreek ik ook Spaans. Spaanstalige werknemers én werkgevers zijn dan ook meer dan welkom voor juridisch advies. 

Specialiteiten

  • Arbeidsrecht;
  • Ontslagrecht;
  • Arbeidsconflicten oplossen;
  • Sociaal zekerheidsrecht;
  • Ambtenarenrecht;
  • Ondernemingsrecht;
  • Algemene voorwaarden;
  • Ondersteuning aan ZZP’ers;
  • Consumentenrecht;
  • Opstellen overeenkomst op maat

Onze specialisten denken graag met u mee en geven u advies op maat. Advies waar u echt wat aan heeft.

Gespecialiseerd en efficiënt

Alterlaw heeft zich gespecialiseerd in enkele aspecten van het recht: wij doen waar we goed in zijn. Dit doen we met een praktische instelling en een vakkundige begeleiding. Wij nemen uw zorgen uit handen en laten u focussen op uw onderneming.

Betrokken en betrouwbaar

Wij zijn er niet alleen als er wat misgaat, want onze diensten en adviezen reiken verder dan dat. Wij bieden onze diensten ook aan om de bedrijfsrisico’s te managen en u vooraf juridisch goed in te dekken. Dit is helaas wel nodig in een sterk gejuridiseerde wereld.

Passende oplossing voor ieder vraagstuk

Wij kijken per zaak naar de belangen en de tijd die wij aan de zaak denken te besteden. Wij spreken dan een vast bedrag met u af, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. U kunt dan ook niet voor verrassingen komen te staan. Heeft u regelmatig met incasso of claims te maken? Dan kunnen we ook een abonnements-systeem met u overeenkomen.

Werkwijze

Kennismaking

U neemt contact met ons op en legt uw vraagstuk aan ons voor.

Analyse

Wij analyseren uw vraagstuk en geven aan wat wij kunnen doen.

Prijsvoorstel

Wij doen een prijsvoorstel, zodat u weet waar u aan toe bent.

Akkoord

Na uw akkoord beginnen wij diezelfde dag nog aan uw opdracht.