+31 (0) 172 26 30 94 info@alterlaw.nl

Over ons

Alterlaw heeft zich gespecialiseerd in enkele aspecten van het recht: wij doen waar we goed in zijn. Dit doen we met een praktische instelling en een vakkundige begeleiding.

Nurlan Agayev

Nurlan is jarenlang als bedrijfsjurist werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Door zijn ervaring in het bedrijfsleven kan hij in een vroeg stadium al met de ondernemer meedenken over de te nemen stappen. Verder onderscheidt hij zich door zijn praktische instelling en probeert hij praktische en juridisch houdbare oplossingen te vinden voor gecompliceerde zaken. Nurlan houdt niet van vage en voor verschillende interpretaties vatbare adviezen. Bij hem weet je waar je aan toe bent. In geschillen tussen partijen bijt hij zich vast en laat hij niet los tot er een oplossing is waar cliënt genoegdoening uit haalt.

In het bedrijfsleven waren de belangrijkste verantwoordelijkheden van Nurlan claims, risicomanagement, juridisch advies, contracten en vorderingen (incasso). Hij richtte in 2018 Alterlaw op om particulieren en ondernemingen bij te staan met hun juridische vraagstukken. Tot zijn cliënten behoren MKB-bedrijven, startups en particulieren die letselschade hebben opgelopen door toedoen van een ander en particulieren die middels een vaststellingsovereenkomst afscheid nemen van hun werkgever. Verder weten de ondernemers in de maritieme en logistieke branche Nurlan te vinden in geval zij met juridische vraagstukken zitten.

Sydney Vooijs

Ik vind het onwijs leuk om mensen te helpen die tegen een juridisch probleem aanlopen. Mijn passie ligt vooral in het aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Dit vind ik het leukst, omdat ik het onwijs mooi vind hoe je bijvoorbeeld iemand die letsel heeft opgelopen, kan helpen met de kleine dingetjes zoals het opstellen van de schade of vragen hoe het met iemand gaat. Dit heb je natuurlijk niet alleen met letselschadezaken, maar ook bijvoorbeeld bij het opstellen van een contract voor een onderneming of het bijstaan van de werknemer tijdens het controleren van de vaststellingsovereenkomst. In deze rechtsgebieden heb ik echt het idee dat je wat voor mensen kan betekenen, dat mensen blij zijn met wat je voor hen kan betekenen en dat het echt wordt gewaardeerd wat je doet. Ik vind dit een onwijs mooie gedachte en zet me hier dan ook graag voor in.

Joshua de Boer

Aangenaam om kennis met je te maken! Ik ben Joshua de Boer en ik help mensen dagelijks met vragen over arbeidsrecht en nog veel meer. Na tien jaar werkervaring als Jurist heb ik alles gezien. Ervaring met alle vragen over het arbeidsrecht en alle lagen van de Nederlandse bevolking. Ik vertaal complexe juridische zaken voor jou naar heldere taal. Ik hou het praktisch en zorg voor oplossingen op maat. 

Werkwijze

Achter ieder juridisch probleem schuilen mensen. De wet kijkt niet naar mensen, maar ik wel! Het is de mens die de oplossing wil en accepteert. Daarom wil ik jouw verhaal weten voordat ik aan de slag ga. Ik wil jou begrijpen zodat ik jou de oplossing kan geven waar je recht op hebt! Naast mijn juridische specialisaties spreek ik ook Spaans. Spaanstalige werknemers én werkgevers zijn dan ook meer dan welkom voor juridisch advies. 

Specialiteiten

  • Arbeidsrecht;
  • Ontslagrecht;
  • Arbeidsconflicten oplossen;
  • Sociaal zekerheidsrecht;
  • Ambtenarenrecht;
  • Ondernemingsrecht;
  • Algemene voorwaarden;
  • Ondersteuning aan ZZP’ers;
  • Consumentenrecht;
  • Opstellen overeenkomst op maat

Mika Veldhuis

Mika heeft een sterke interesse in vastgoed, zowel de juridische aspecten ervan als het beleggen erin. Dit maakt dat contractenrecht en huurrecht tot zijn favoriete rechtsgebieden behoren. Naast het contractenrecht en huurrecht is Mika gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Mika vindt het leuk om de (startende) ondernemer juridisch bij te staan en mee te denken in het ondernemerschap.

Door verder te kijken dan de wet onderscheidt Mika zich van andere juristen. Deze instelling heeft hij gekregen door het bijwonen van investeringsbijeenkomsten en het opzetten van kleine ondernemingen. Dit blijkt ook uit zijn werkwijze, zo heeft Mika een praktische instelling waar de oplossing van cliënt voorop staat. Verder beschikt Mika over universitaire kennis waardoor hij geschikt is u bij te staan in juridische zaken. Tot slot vindt Mika het leuk om in zijn vrije tijd te schaken en te sporten in de sportschool.

Onze specialisten denken graag met u mee en geven u advies op maat. Advies waar u echt wat aan heeft.

Gespecialiseerd en efficiënt

Alterlaw heeft zich gespecialiseerd in enkele aspecten van het recht: wij doen waar we goed in zijn. Dit doen we met een praktische instelling en een vakkundige begeleiding. Wij nemen uw zorgen uit handen en laten u focussen op uw onderneming.

Betrokken en betrouwbaar

Wij zijn er niet alleen als er wat misgaat, want onze diensten en adviezen reiken verder dan dat. Wij bieden onze diensten ook aan om de bedrijfsrisico’s te managen en u vooraf juridisch goed in te dekken. Dit is helaas wel nodig in een sterk gejuridiseerde wereld.

Passende oplossing voor ieder vraagstuk

Wij kijken per zaak naar de belangen en de tijd die wij aan de zaak denken te besteden. Wij spreken dan een vast bedrag met u af, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. U kunt dan ook niet voor verrassingen komen te staan. Heeft u regelmatig met incasso of claims te maken? Dan kunnen we ook een abonnements-systeem met u overeenkomen.

Werkwijze

Kennismaking

U neemt contact met ons op en legt uw vraagstuk aan ons voor.

Analyse

Wij analyseren uw vraagstuk en geven aan wat wij kunnen doen.

Prijsvoorstel

Wij doen een prijsvoorstel, zodat u weet waar u aan toe bent.

Akkoord

Na uw akkoord beginnen wij diezelfde dag nog aan uw opdracht.