+31 (0) 6 522 30 387 info@alterlaw.nl

Over ons

Alterlaw heeft zich gespecialiseerd in enkele aspecten van het recht: wij doen waar we goed in zijn. Dit doen we met een praktische instelling en een vakkundige begeleiding.

Nurlan Agayev

Nurlan Agayev, LLM: Na zijn master aan de Erasmus Universiteit Rotterdam te hebben afgerond, is Nurlan ongeveer zever jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Zijn belangrijkste verantwoordelijkheden waren claims, risicomanagement, juridisch advies, contracten en vorderingen (incasso). In 2019 richtte Nurlan Alterlaw op om particulieren en ondernemingen bij te staan met hun juridische vraagstukken. Door zijn ervaring in het bedrijfsleven kan hij in een vroeg stadium al met de ondernemer meedenken over de te nemen stappen. Verder onderscheidt hij zich door zijn praktische instelling en probeert hij praktische en juridisch houdbare oplossingen te vinden voor gecompliceerde zaken.

agayev@alterlaw.nl

+31 (0) 6 522 30 387

Onze specialisten denken graag met u mee en geven u advies op maat. Advies waar u echt wat aan heeft.

Gespecialiseerd en efficiënt

Alterlaw heeft zich gespecialiseerd in enkele aspecten van het recht: wij doen waar we goed in zijn. Dit doen we met een praktische instelling en een vakkundige begeleiding. Wij nemen uw zorgen uit handen en laten u focussen op uw onderneming.

Betrokken en betrouwbaar

Wij zijn er niet alleen als er wat misgaat, want onze diensten en adviezen reiken verder dan dat. Wij bieden onze diensten ook aan om de bedrijfsrisico’s te managen en u vooraf juridisch goed in te dekken. Dit is helaas wel nodig in een sterk gejuridiseerde wereld.

Passende oplossing voor ieder vraagstuk

Wij kijken per zaak naar de belangen en de tijd die wij aan de zaak denken te besteden. Wij spreken dan een vast bedrag met u af, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. U kunt dan ook niet voor verrassingen komen te staan. Heeft u regelmatig met incasso of claims te maken? Dan kunnen we ook een abonnements-systeem met u overeenkomen.

Werkwijze

Kennismaking

U neemt contact met ons op en legt uw vraagstuk aan ons voor.

Analyse

Wij analyseren uw vraagstuk en geven aan wat wij kunnen doen.

Prijsvoorstel

Wij doen een prijsvoorstel, zodat u weet waar u aan toe bent.

Akkoord

Na uw akkoord beginnen wij diezelfde dag nog aan uw opdracht.

Voor vragen of consult