+31 (0) 172 26 30 94 info@alterlaw.nl

Over ons

Alterlaw heeft zich gespecialiseerd in enkele aspecten van het recht: wij doen waar we goed in zijn. Dit doen we met een praktische instelling en een vakkundige begeleiding.

Nurlan Agayev

Nurlan Agayev, LLM: After graduating from the master Maritime and Transport Law at Erasmus University (Rotterdam), Nurlan started working for different companies involved in the logistics and transport business. His main responsibilities were claims, risk and incident management, legal advice, contracting and debt collection. Nurlan set up Alterlaw in 2019, after having worked for approximately 7 years in the maritime industry, and his main clients are cargo underwriters, insurance brokers, hauliers, freight forwarders and cargo owners. With a no-nonsense “Rotterdam-mentality” Nurlan distinguishes himself by finding practical solutions for complicated matters.

Sydney Vooijs

Ik vind het onwijs leuk om mensen te helpen die tegen een juridisch probleem aanlopen. Mijn passie ligt vooral in het aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Dit vind ik het leukst, omdat ik het onwijs mooi vind hoe je bijvoorbeeld iemand die letsel heeft opgelopen, kan helpen met de kleine dingetjes zoals het opstellen van de schade of vragen hoe het met iemand gaat. Dit heb je natuurlijk niet alleen met letselschadezaken, maar ook bijvoorbeeld bij het opstellen van een contract voor een onderneming of het bijstaan van de werknemer tijdens het controleren van de vaststellingsovereenkomst. In deze rechtsgebieden heb ik echt het idee dat je wat voor mensen kan betekenen, dat mensen blij zijn met wat je voor hen kan betekenen en dat het echt wordt gewaardeerd wat je doet. Ik vind dit een onwijs mooie gedachte en zet me hier dan ook graag voor in.

Our specialists are happy to think along and give you their sincerely advice. Advice that really benefits you.

Gespecialiseerd en efficiënt

Alterlaw heeft zich gespecialiseerd in enkele aspecten van het recht: wij doen waar we goed in zijn. Dit doen we met een praktische instelling en een vakkundige begeleiding. Wij nemen uw zorgen uit handen en laten u focussen op uw onderneming.

Betrokken en betrouwbaar

Wij zijn er niet alleen als er wat misgaat, want onze diensten en adviezen reiken verder dan dat. Wij bieden onze diensten ook aan om de bedrijfsrisico’s te managen en u vooraf juridisch goed in te dekken. Dit is helaas wel nodig in een sterk gejuridiseerde wereld.

Passende oplossing voor ieder vraagstuk

Wij kijken per zaak naar de belangen en de tijd die wij aan de zaak denken te besteden. Wij spreken dan een vast bedrag met u af, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. U kunt dan ook niet voor verrassingen komen te staan. Heeft u regelmatig met incasso of claims te maken? Dan kunnen we ook een abonnements-systeem met u overeenkomen.

Work procedure

Intake

First you submit your case to one of our specialist.

Analysis

We analyze your issue and offer you a suitable service.

Proposal

We offer you a price proposal in advance. Fair and transparent

Agreement

Upon agreement, we will start your case right away.